ΜΑΓΙΑ Η ΜΕΛΙΣΣΑ

«ΜΑΓΙΑ Η ΜΕΛΙΣΣΑ» 

Η Kolossaion Productions
σε συνεργασία με την

Παιδική Σκηνή Φώτη Σπύρου (LVP)

παρουσιάζουν

 

ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

 «ΜΑΓΙΑ Η ΜΕΛΙΣΣΑ»

που παίζεται σε όλη την Ευρώπη

ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Η «Μάγια η μέλισσα», που κέρδισε τις καρδιές των μικρών της φίλων σε όλες τις χώρες όπου παρουσιάστηκε, είναι ιδανική για όλους εμάς που κρατάμε τα τραγούδια και τις σκανταλιές της ακόμα στις καρδιές μας.
Μετά την επιτυχημένη κυκλοφορία στους κινηματογράφους της νέας της ταινίας και το λανσάρισμα των νέων τηλεοπτικών της επεισοδίων, ήρθε η ώρα να επιστρέψει με τις νέες της περιπέτειες που εκτυλίσσονται επί σκηνής  με τα αυθεντικά κοστούμια των παραστάσεων του εξωτερικού.


Ο Ροβινσώνας και ο Κρούσος σε συμπαραγωγή με το Διεθνές Φεστιβάλ Θεάτρου Πέτρας

Την Πέπμτη 16 Ιουλίου στο Θέατρο Πέτρας  στις 21:00

Η συναρπαστική ιστορία δύο θεότρελων ναυαγών σε έναν κόσμο χαράς, ελπίδας και αλληλεγγύης
Δυο ξένοι ναυαγούν πάνω σε μια στέγη… στη μέση του πουθενά! Καθώς η στάθμη του νερού γύρω τους όλο και ανεβαίνει αναγκάζονται να ξεπεράσουν τις διαφορές τους και μέσα από έντονες συγκρούσεις να συνεργαστούν.
Οι δυο ήρωες, βρίσκοντας τρόπο να επικοινωνήσουν, μας αποκαλύπτουν πόσο σημαντική είναι η συνεργασία η θέληση και η αλληλεγγύη!
Οι μικροί θεατές, μεταφέρονται σ’ έναν μαγικό κόσμο ξεγνοιασιάς, χαράς και περιπέτειας. Τη συγκίνηση διαδέχονται τα ξεκαρδιστικά επεισόδια, η τρυφερότητα και η δράση.
Διάρκεια: 75 Λεπτά

Προπώληση: CINE Πετρούπολις (21:30 - 22:30) | 25ης Μαρτίου 168 (210501 2391) , Δημαρχείο Πετρούπολης (10:30 - 13:00) & Viva.gr

Ο ΡΟΒΙΝΣΩΝΑΣ ΚΑΙ Ο ΚΡΟΥΣΟΣ - ΞΕΝΙΑ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ